Haziran 17, 2012

Kuşadasında Satılık Daire 2+1 deniz manzaralı Bayrak Emlak


Kuşadasında Satılık Daire 2+1 deniz manzaralı


Açıklama
Kuşadasında Satılık Daire 2+1 deniz manzaralı Satılık sahibinden 2+1 deniz manzaralı
İç Donanım
karton pier,çift cam,pimapen,laminant parke,alçısıva,yerler çanakkale sevamık,mdf mutfak,ttt,adsl wailafon, telefon kabloları yeni döşenilmiş alt yapı hazır oturma ruhsatı ve iskan ruhsatı hazır.
Çevre Özellikleri
toplu ulaşıma yakın. siteye ait açık otoparkı var.
Diğer Bilgiler
Satılık Daire - Aydın, Kuşadası, Kadınlar Denizi Mah.

Bayrak Emlak

İlknur Bayrak
09400 Kuşadası / Aydın
Aydın/ Kuşadası
 
Cep: 0 536 972 09 51

İlknur Bayrak     EmlakCity24.Net



Aydın Kuşadası Kadınlar Denizi  Satılık Daire - Kuşadasında Satılık Daire 2+1 deniz manzaralı- Emlak City24

.
.
.
.

1 yorum:

  1. AYDIN

    Kiralık Daire Aydın Satılık Daire Aydın Sahibinden Kiralık Daire Sahibinden Satılık Daire Sahibinden Kiralık Daire Aydın Sahibinden Satılık Daire Aydın Emlak Ofisinden Kiralık Daire Aydın Emlak Ofisinden Satılık Daire Aydın



    Aydın, 999.163 nüfusuyla Türkiye Cumhuriyeti'nin Ege Bölgesi'nde bulunan, turizm ve tarım açısından en gelişmiş illerdendir. Ege Denizi'ne kıyısı vardır. Aydın Türkiye'nin ilk demiryolu kurulan şehridir. Aydın'da çok sayıda tarihi eser bulunur. Türkiye'nin en uzun ikinci tüneli buradadır. 2010 TUIK verilerine göre merkez ilçeyle birlikte 17 ilçe, 36 belediye ve 492 köy vardır.

    Aydın; zeytin, incir, kestane üretiminde Türkiye’de 1. sırada, pamuk üretiminde 3. sırada yer almaktadır.Turizm, tarımdan sonraki ikinci önemli gelir kaynağıdır.

    Aydın ilinin Merkez dahil Bozdoğan, Buharkent, Çine, Didim, Germencik, İncirliova, Karacasu, Karpuzlu, Koçarlı, Köşk, Kuşadası, Kuyucak, Nazilli, Söke, Sultanhisar ve Yenipazar olmak üzere 17 ilçesi bulunmaktadır. Nüfus yoğunluğu Merkez, Nazilli ve Söke'de görülmektedir.

    Aydın'da daire, işyeri, ofis/büro, arsa, vb. tüm gayrimenkul alım/satımı, kiralama işlemleri yoğun olarak Merkez ilçede görülmektedir. Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Nazilli ve Söke ilçelerinde de mülk sahibi ya da emlak ofisi tarafından gerçekleştirilen gayrimenkul sirkülasyonu diğer ilçelere göre daha hızlıdır.

    Aydın'da bir adet üniversite bulunmaktadır. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 1992 yılında kurulmuştur.

    YanıtlaSil