Haziran 08, 2012

TURHAL SEYHAN EMLAK SATILIK DAİRE EmlakCity 24


                         Satılık Daire - TURHAL SEYHAN EMLAK SATILIK DAİRE


Açıklama
Satılık Daire Tokat, Turhal, Yenişehir Mah. Bu konut Tribleks olup zemin otopark,kalorifer dairesi ve artı kiler konumunda, zemine giriş ray üstü otopark, birinci kat ,salon,mutfak ve bir odadan ibaret olup ikinci kısın 3 yatak odası bir salon, banyo, tuvalet üçünçü kısım yatak odası , terasdan mutfak ve yine bir odası mevcut bulunmaktadır.
İç Donanım
İç donanımı A-Z'ye lüks şekilde parke, karton piyer, alçı sıva gibi en kaliteli malzeme ile yapılmış ayrıca çatı katın ısı yalıtımı çok özenle yapılmış hiç bir noksanı bulunmamaktadır.Ayrıca kömür yakmak için kazan mevcut , doğalgaz yakmal için yoğuşmalı büyük sistem cok teferatlı kombisi bulunmaktadır.
Çevre Özellikleri
Çevresi liseler,ilköğretim,aile sağlığı hekimliği,süper marketlere ulaşım durumu her an için mevcut bulunmaktadır.
Diğer Bilgiler
Tokat, Turhal, Yenişehir Mah. Satılık Daire Evin normal değeri 140 tl olup kısmı pazarlık payı mevcuttur.

Seyhan Emlak

Niyazi Seyhan
Cumhuriyet Mh. Zile Cd No:108/8
Tokat/ Turhal
 
Telefon: 0090 356 275 48 08 
Cep: +90 532 527 58 58


             EmlakCity24.Net    SahibindenGayrimenkul.Net


                   Diger Ilanlarimiz icin Tiklayiniz


Tokat Turhal Yenişehir  Satılık Daire - TURHAL SEYHAN EMLAK SATILIK DAİRE- Emlak City24

1 yorum:

  1. ADANA


    Kiralık Daire Adana Satılık Daire Adana Sahibinden Kiralık Daire Sahibinden Satılık Daire Sahibinden Kiralık Daire Adana Sahibinden Satılık Daire Adana Emlak Ofisinden Kiralık Daire Adana Emlak Ofisinden Satılık Daire Adana



    Adana, 1.591.518 nüfusuyla Türkiye'nin İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa'dan sonraki 5. büyük şehridir. Şehir merkezi, güney Anadolu'da Akdeniz'den 30 km içerde Seyhan Nehri'nin üzerinde bulunmaktadır. Doğudan batıya 100 kilometre boyunca uzanan Adana-Mersin Büyükşehir Bölgesi, 2.87 milyon nüfusuyla Mersin, Tarsus, Adana ve Ceyhan şehirlerini kendisine dahil eder. Türkiye'deki dördüncü büyük metropolitan alan olup ülkenin önde gelen bir ticaret ve kültür merkezidir.

    Adana'nın Seyhan, Yüreğir, Karaisalı, Aladağ, Ceyhan, Çukurova, Feke, İmamoğlu, Karataş, Kozan, Pozantı, Saimbeyli, Sarıçam, Tufanbeyli ve Yumurtalık olmak üzere 15 ilçesi mevcuttur. En kalabalık nüfus; merkez ilçelerden Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam ile Ceyhan ve Kozan ilçelerindedir.

    Adana, ilk sanayileşen şehirlerden biri olmuştur. Seyhan Barajı'nın inşasıyla ve tarım tekniklerindeki gelişimlerle beraber 1950'li yıllarda tarımsal verimde büyük gelişmeler yaşanmıştır. Adana; pamuk, buğday, soya fasulyesi, arpa, üzüm ve narenciyenin büyük miktarlarda üretildiği Çukurova tarım bölgesinin pazarlama ve dağıtım merkezidir.

    Adana'da daire, işyeri, ofis/büro, arsa, vb. tüm gayrimenkul alım/satımı, kiralama işlemleri yoğun olarak Seyhan ilçesinde görülmektedir. Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Yüreğir ve Çukurova ilçelerinde de mülk sahibi ya da emlak ofisi tarafından gerçekleştirilen gayrimenkul sirkülasyonu diğer ilçelere göre daha hızlıdır.

    Adana Üniversiteleri; 1973 yılında kurulan Çukurova Üniversitesi ve 2011 yılında kurulan Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'dir.

    YanıtlaSil